Konkurs za godišnju nagradu Kikinde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za godišnju nagradu Kikinde

Gradsko veće grada Kikinde raspisalo je konkurs za dodelu Godišnje nagrade Grada Kikinde.

Godišnja nagrada dodeljuje se građanima, preduzećima, udruženjima građana i drugim organizacijama za značajna ostvarenja, naročito zalaganje i postignute uspehe u svim oblastima života i rada.

Predloge za nagrađivanje mogu podneti sva pravna i fizička lica i Gradsko veće Grada Kikinde.

Predlozi se dostavljaju u pisanom obliku, sa obrazloženjem i odgovarajućom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dokumentacijom (diploma, sertifikat, pohvalnica i sl.) koja bi bila od značaja za ocenu postignutih uspeha. Predlozi za nagrađivanje sa dokumentacijom dostavljaju se Gradskoj upravi Grada Kikinde, najkasnije do 15. decembra 2017. godine na adresu: GRAD KIKINDA, GRADSKA UPRAVA, Kancelarija br. 89, Trg srpskih dobrovoljaca 12, 23300 Kikinda, Sa naznakom: ZA GODIŠNJU NAGRADU GRADA KIKINDE.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.