Izvor: EurActiv Srbija, 07.Jun.2011, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs Putujemo u Evropu otvoren do 15. juna

Evropski pokret u Srbiji
 
Konkurs "Putujemo u Evropu", namenjen najboljim studentima osnovnih i master studija i apsolventima fakulteta univerziteta u Srbiji, otvoren je do 15. juna 2011. godine.  Sve detalje o kriterijumima, Prijavni formular, uputstvo za konkurisanje i dodatne informacije o konkursu svi zainteresovani kandidati mogu naći na Internet stranici projekta:  www.putujemouevropu.org.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konkurs "Green Screen Festa"

Izvor: B92, 07.Jun.2011

Konkurs "Green Screen Festa" za kratke filmove, televizijske emisije i reportaže na temu "Šuma i šumski ekosistemi", otvoren je do 10. oktobra...Odabrani radovi biće prikazani na Drugom međunarodnom festivalu ekološkog filma "Green screen fest" koji će biti održan od 14. do 16. novembra u Sava...

Nastavak na B92...

Počelo prijavljivanje za „Green screen fest“

Izvor: Medijski istraživački centar, 08.Jun.2011, 11:36

„Šuma i šumski ekosistemi“ predstavljaju glavnu temu raspisanih konkursa za prijavljivanje amaterskih i kratkih filmova, TV emisija i reportaža za Drugi međunarodni festival ekološkog filma „Green Screen Fest“ koji će se održati u beogradskom „Sava Centru“, od 14.do 16.novembra ove...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Konkurs Putujemo u Evropu otvoren do 15. juna

Izvor: Mondo, 08.Jun.2011

Redovni studenti završnih godina i apsolventi sa prosekom najmanje 8,5 mogu još nedelju dana učestvovati u konkursu "Putujmo u Evropu".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.