Koha: Navodno otrovani članovi CIK danas izlaze iz bolnice

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koha: Navodno otrovani članovi CIK danas izlaze iz bolnice

Priština -- Dvanaest službenika CIK, koji su hospitalizovani u Klinici za infektivne bolesti u nedelju, zbog tvrdnji da su navodno zaraženi, biće pušteno kućama danas.

Oni su tvrdili da su se zarazili dok su bili u kontaktu sa kovertama sa glasačkim listićima pristiglim iz Srbije

Prištinska "Koha" piodseća na izjavu vršioca dužnosti direktora klinike Ljindite Beriše da rezultati testova svih 12 članova CIK ne pokazuju prisustvo nikakvih zaraznih bolesti.

Osnovno tužilaštvo u Prištini indirektno je izrazilo "sumnje" o rezultatima ovih analiza, i najavilo da će testove poslati u inostranstvo na ponovnu analizu, navodi "Koha".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Službenici CIK-a biće otpušteni danas kući, utvrđeno da nisu zaraženi

Izvor: RTS, 16.Okt.2019

Dvanaest službenika Centralne izborne komisije (CIK) hospitalizovanih u Klinici za infektivne bolesti, biće pušteno danas sa lečenja, nakon što su analize Instituta za javno zdravstvo pokazale da pacijenti nemaju "zarazni sindrom", prenosi "Koha net". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.