Koga pokriva Parezanovićeva?

Izvor: Glas javnosti, 06.Mar.2010, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga pokriva Parezanovićeva?

BEOGRAD - Branislava Parezanović priznala je da nije na svoju ruku koristila službeni automobila, ali uporno odbija da objasni ko joj je dao ovlašćenje da koristi državno vozilo u privatne svrhe!

Novinari Kurira su juče u više navrata pokušavali da stupe u kontakt s bivšom sekretaricom Slavice Đukić-Dejanović, ali ona nije odgovarala na telefonske pozive. Uspeha nisu imali ni u Nemanjinoj 22, gde se nalazi Ministarstvo za infrastrukturu, u kojem Parezanovićeva trenutno radi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Na ulazu im je rečeno da ne mogu da uđu ako nemaju zakazano.

Parezanovićeva nije odgovarala ni na SMS poruke reportera našeg lista koji joj je ljubazno saopštio da se nalazi u zgradi Ministarstva. Još jedno pitanje ostalo je nerazjašnjeno. Kako je moguće da niko osim sekretara parlamenta nije dobio izveštaj sudije, u kome se navodi da vozač Goran Jović i Parezanovićeva nisu prešli preko mrtvog tela dvadestjednogodišnjeg Pera Đorđevića, kako inače tvrdi bivša sekretarica.

Advokat porodice nastradalog mladića u izjavi za Kurir kaže da ni on ni tužilac u Boru nisu dobili pomenuti dokument.

- Tužilac nadležan za ovaj slučaj još nema kompletnu dokumentaciju, budući da još nije gotov ni izveštaj o obdukciji. Izveštaj o kojem govori Parezanovićeva nisam dobio ni ja, stoga sumnjam u tu priču - zaključuje advokat Bogdan Jurišić.

Tuzilac u Boru moze da se opusti ...dokumentaciju nece nikada dobiti, a i ova cela prica ce do Uskrsa biti zaboravljena ... Rupa za pamcenje (ako se secate Orvelove 1984) i kolektivna amnezija ce sve to poravnati i posle Uskrsa se vise niko nece sekirati oko ove beznacajne stvari ... ma hajte ...

Citam u jucerasnjim komentarima da to sto se mi sprdamo i zevzecimo u vezi ovakvih pojava, kao i stila oblacenja drzavnog sluzbenika, nece puno pomoci da se bilo sta izmeni ... kao, treba organizovati nasu inteligenciju, psihologe, pedagoge, i sta ti ja znam ...

Da se razumemo: Inteligencja u ovoj drzavi vise ne postoji. Marionetskoj vlasti svakako ne odgovara bilo kakva Inteligencija ... Postoje samo izolovani slucajevi, koji se tu i tamo jave i nesto kao komentarisu, upucuju i uglavnom ispadnu smesni... i prepadnuti su da im vlast ne oduzme te mizerne penzije ... Organizovanog odgovora nema, niti ce ga ikada biti...

Zato, ljudi, nastavite da se sprdate i zabavljate, i da tu i tamo drzavi zakinete na porezu, jer ko jos na ovom svetu ne vara na taksama i porezima :)) Kad nemam para i morala, da bar imamo humora i koMendije ... :)))

Sudeci po slici u ovom prilogu, sad mi je jasno sta je "uza" specijalnost ove sekretarice. Za ovakav strucan kadar je izgleda velika ppotreba u svim ministarstvima. Ocigledno je savrseno obucena (mislim na odecu) za svoje "duznosti".

Zemljo Srbijo, otvori oci!

Koznu jaknu vec ima.

Jos korbac i eto veselja

kako moze jedna obicna sekretarica da : kaze kako ne zeli da oda ime onoga "u cije ime " je napravila prekrsaj(ako je...!?)!gde to ima!??od predsednice skupstine i mkinistra infrastrukture-mrkonjica, da se zatraze izjave po kom primcipu je zapsolena, kao i premestena...posebno o tome kako je i sa kojim rezonom premestena - bez kazne za ucinjeno!!!!???...skupstinsko-vladina S V I NJ A R I J A!!!

MILF...

Ova sekretarica u poodmaklim godinama , sa previse sminke na licu i obucena kao stajgerka,je na zalost stvarnost. Nije pozoriste ni u mojoj ni u vasoj kuci vec surova Srpska stvarnost.

Ovo je riba ko raketa. Bar malo lepote unosi u parlament. Jer je praznik za oci kad se pojavi. Ko ce da gleda u one babe Vjericu Radetu,Gordanu pop Lazic i onu Natasu.Zato nek je ziva i zdrava i neka cuva ove lepe noge duge su ko "ibarska magistrala". . .

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.