Izvor: Glas javnosti, 19.Feb.2010, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija Nove Srbije i Spske napredne stranke?

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) i Nova Srbija (NS) aktivno rade na formiranju koalicije sa kojom će izaći na naredne parlamentarne izbore.

Kako sada stvari stoje, Demokratska stranka Srbije (DSS) će po sopstvenom izboru ostati izvan ovog saveza, dok će buduća koalicija krenuti u zajedničke akcije već u ponedeljak - i to simbolično, na mestu na kojem je predsednik NS Velimir Ilić nedavno napadnut, prenose mediji.

"Kada je Vojislav Koštunica javno rekao da 'ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << želi u novi DOS', dao je i konačan odgovor i Velimiru Iliću da li želi u koaliciju sa naprednjacima ili ne", naveo je anonimini izvor, dodajući da DSS ima još vremena da se opredeli, ali da je teško očekivati da će promeniti mišljenje.

"S jedne strane, glasovi NS dobro će doći naprednjacima, jer će se s njima gotovo poravnati sa demokratama. S druge strane, DSS bez Ilića dolazi na ivicu cenzusa", navode mediji.

G-dine Nikolicu,sa Veljom u koaliciji ne pise se dobro SNS-u,rejting SNS-a jevec na padu i necu da glasam za SNS ako je i Valja tu. Na moj glas ne racunajte.Pozdrav, Bivsi clan SNS-a!!!

Joooj majko mila!!! Velja selja sa naprednjacima??? ZBOGOOOOM SNS, povlacim lepo misljenje o Vama,pre cu glasati za LDP nego za nekoga ko je u koaliciji sa Veljom?! Dobro je,pokazali ste pravo lice,hvala vam sto ste mi otvorili oci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.