Izvor: B92, 04.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se bavi Anastasijevićem?

Kragujevac -- Novinar nedeljnika Vreme Dejan Anastasijević kaže da ni 20 dana od napada niko iz pravosuđa sa njim nije kontaktirao.

Anastasijević navodi da to govori o političkom kukavičluku koji se ogleda u iščekivanju formiranja vlade. Anastasijević je za TV Kragujevac rekao da ta činjenica dokazuje da "neko tu ne radi svoj posao" i da je beogradski okružni tužilac odgovoran zbog toga što nije ništa preduzeto u tom slučaju.

Anastasijević je ocenio da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić očigledno imao razloga zbog kojih je istragu o ovom slučaju poverio odeljenju koje se bavi požarima i eksplozijama. "Zašto u slučaj nije uključena Bezbednosno-informativna agencija ako postoji sumnja da se radi o političkom zločinu", istakao je Anastasijević.

"Kada se jednom dozvoli zločin, on ima tendenciju da se širi što smo naučili za vreme Miloševića, kada su razni ljudi sa ovlašćenjem da ubiju zato što su se vratili iz raznih prljavih ratova, počeli to isto da rade i po Srbiji", rekao je Anastasijević.

Anastasijević se zapitao da li je njegovo ime samo prvo na dugačkom spisku u kom se krenulo od slova A.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.