Izvor: Blic, 28.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je sledeći?

Ko je sledeći?

Policija je saopštila da je italijanski grof D’Emilei priveden u Doroslovu kod Sombora zbog šverca ubijenih ptica preko granice. Uz njega je uhapšen i jedan njegov radnik. Ova afera uzdrmala je lovačka udruženja, ali i sve one koji uživaju u ptičjem crvkutu, i dobro je što je MUP posetio grofa.

Nemoguće je, međutim, da su njih dvojica sami potamanili, istranžirali i prošvercovali preko granice ko zna koliko hiljada ptica u Srbiji. Ako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i od grofa, mnogo je. Šta je sa ostalima kojih mora da ima u lancu šverca. Dok je perje letelo, mnogi su ovde žmurili, i to godinama. I to verovatno ne zato što mrze prepelice ili gugutke.

Hapšenjem grofa istraga ne bi smela da stane u Carini, Upravi šuma, ni u policiji. Inače će za koju godinu naši sinovi i kćeri jedino u zoo vrtu moći da vide vrapce i golubove.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.