Ko je sklonio Bojana Krišta?

Izvor: Glas javnosti, 29.Nov.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je sklonio Bojana Krišta?

Beograd - Sve je moguće u zemlji Srbiji! Moguće je da Mlađin mlađani direktor beogradskog Aerodroma „Nikola Tesla“ Bojan Krišto bezočno sebi i najbližim saradnicima dodeli plate i bonuse od više desetina hiljada evra, a kada novinari otkriju aferu, on podnese ostavku i jednostavno - nestane bez traga! I nikom ništa!

Umesto da država hitno reaguje i Krišta krivično goni zbog teške zloupotrebe službenog položaja, „neko“ dovoljno moćan dozvolio je da bivši direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << aerodroma pobegne na sigurno, najverovatnije u London, jer ima navodno i englesko državljanstvo.

Uhvaćen u laži

Osim što je uzimao kapom i šakom, Krišto je, izgleda, uhvaćen i u laži, jer je pokušao da Upravnom odboru aerodroma podmetne navodnu odluku o isplaćenim nagradama članovima uprave tog preduzeća. Međutim, Upravni odbor je odbacio Krištove tvrdnje da je UO doneo odluku o nagrađivanju uprave, na osnovu kojeg je bivši direktor u junu isplatio bonuse članovima kolegijuma od po 4.500 evra, a sebi čak 11.500 evra.

- Upravni odbor usvojio je pravilnik o radu, kojim su određeni kriterijumi za isplatu

zarada i stimulacija, a odluke o visini konkretnih isplata stimulacija donosi generalni direktor JP Aerodrom „Nikola Tesla“ - naveo je UO u saopštenju.

Za nekoliko dana, ovaj skandal će, verovatno, lagano pasti u zaborav, jer će se Krištovi mentori - potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić i njegova stranka G17 plus - svojski potruditi da se slučaj zataška.

U pokušaju prikrivanja tragova već sutra veče, na TV B92 (u „Utisku nedelje“), učestvovaće Mlađan Dinkić, koji će „izneti pozadinu afere“. Potpredsednik vlade Dinkić juče je rekao:

Složna koalicija

- Pozadina te afere daleko je ozbiljnija i dublja od površnih tekstova koji se mogu čitati u novinama.

Na pitanje novinara da li je ugrožen opstanak vladajuće koalicije, Dinkić je rekao da su njegovi odnosi sa predsednikom Srbije i liderom DS-a Borisom Tadićem dobri.

Zato će na velikom ispitu biti pre svega predsednik Srbije Boris Tadić, koji je na vreme progovorio i upozorio direktore javnih preduzeća da se ne bahate i ne doživljavaju preduzeća kao „podelu plena“, već kao veliku odgovornost koju im je poverila Vlada Srbije. Upravo će od predsednikovog daljeg (ne)činjenja zavisiti hoće li država pokazati odlučnost i sankcionisati Krišta ili će radi „koalicionog mira“ preći i preko ove afere.

Gledam sa strane i izdaleka sta se u mojoj drzavi desava i ne cudim se vise. Kriminalci su zaposeli sve zgodne busije, naravno, za otimacinu i pljacku, a taj bednik dinkic (ko prezime da mu pise velikim slovom!!!) i dalje bezdusno i nekaznjeno (uz tadicev blagoslov - ni njegovo prezime ne mogu ispravno da napisem!!!) mlati pare, a narod samo bleji. Ovo ste zeleli (demokratske promene!!!) - to ste i dobili. Dobili ste nekog hrvata ili slovenca za direktora najveceg srpskog aerodroma, coveka koji je osporavao veliko srpsko ime i um (Nikolu Teslu, ej, bre!!!), a to sto je krao i pobegao, pa to ce i dinkic da uradi samo kad mu zagusti. Narode, zivi bili, pa videli.

Ovaj slinavi i nazovi direktor (pogledajte mu bebi-lice, pa ce sve biti jasno!!!) mogao je biti samo potrcko koji donosi burek i kuva kafe i nista vise. Njemu je uvaljena direktorska fotelja, jer je strani drzavljanin, a to Srbiju treba da razori. Taj nikada i nigde vise nece moci da bude to sto je bio u nesrecnoj Srbiji, bez staza dupe u fotelju.

Gledam sa strane i izdaleka sta se u mojoj drzavi desava i cekam da se cudo dogodi, pa da razum jednog dana Srbijom ovlada. Hoce li to Sunce ogranuti?

sve ovo stoji.mene samo brine dali ce ovo prestati ili ce ici do kraja odnosno dok ne pokradu i rasprodaju sve.a gradjani su osiromaseni do te mere da ih svako moze kupiti i za 10 evrica.

sada je in ne da mladi rade vec da mladi svrseni ,nesvrseni diplomci ili kursadjije sa inostranim kursevima ,rukovode vaznim drzavnim poslovima.ovi skolovani i od struke i iskustva sto nisu placali vec ucili za ispite ,nikom ne trebaju jer su vidi ludosti nauceni i da misle ,i da rade.

tako da nam nema spasa do jos jedan NATO.

A ti sve to gledao sa strane i nista nisi preduzeo?

Sta je problem ako neko ima strano drzavljanstvo?Pa i oni koji imaju Srpsko,a pljackali i hapseni,uhapseni,ali jos nisu procesuirani,kako pa tek to objasniti?Vec pitanje je BONUSI BRE!Bonusi koji su na Evropskom nivou bre!Vec svako ko radi protivu zakona i na svoju ruku pljacka,zna se gde treba da zavrsi,bio on stranac,Srbin,Rus ili Afrikanac.Ah,da zakoni su jos iz doba komunizma i nikome se ne mili da ih menja.

Bojan Kristo, sestra Lucija i otac Ivan je iz Sibenika. To je otpad Saveznih ustanova koji je resio da ostane u Beogradu i nastavi sa privillegijama iz doba komunizma. Bule

A mozda je ovaj text napisala BIA i sad se lepo vodi rasprava koja nema veze sa zivotom. Visoke plate i bonusi nisu protiv zakona.

Ovaj decak nije uopste kriv. Kriv je sistem, po kome je decak postao direktor JAT-a. To je isti onaj sistem, po kome je Dana Draskovic pre neki dan pominjana da ce biti novi direktor Telekoma, iako nema nikakvih kvalifikacija za takvo mesto (ako se ne racuna to sto poseduje mobilni i sto se njen suprug zalaze za "brze usvajanje EU standarda i vrednosti"!). Kriv je sistem po kome Predsednik drzave je naredio da se decak smeni. Sta je sledeci potez? Da Tadic odrdi ko ce igrati u fudbalskoj reprezentaciji Srbije? Ili mozda da Krkobabic ubaci par penzionera u reprezentaciju po koalicionom kljucu? Ovo zadnje mozda ne bi bila 100% luda ideja, rezultati ne bi bili nista gori.

.

.

Ranije je bilo socijalisticko drustvo, diktatura proleterijata, sto se svodilo na diktaturu KLIKE. U takvom drustvu zena predsednika je bila broj #2, ako ne i #1 politicki faktor u zemlji. Cerka je imala svoju TV, sin svoj Diznilend Park. Policija, Tajna Policija, Vlast, Vojska, Ekonomija, sve je to bilo JEDNO, dirigovano od strane te iste KLIKE. Bila je nekakva, kobajagi opozicija, nekakvo kobajagi glasanje, ali u sustini postojao je jedini put da uspes u zivotu - da stanes u red, da ljubis dupe vodjama, kliki i zagarantovano ti je penjanje na lestvici moci, prosperiteta.

.

.

Na drugoj strani Zapad nije obozavao taj sistem iz samo jednog razloga, sto nije bio u stanju da komanduje klikom. Demokrate okupljeni oko prefarbanog komuniste Vuka (radio u kabinetu Shpiljka) i Djindjica (sina JNA oficira) su demonstrirali, lupali u serpe, pistali pishtaljkama, borili su se da zbace kliku i da uspostave vlast Zakona, vlast Naroda. Uz veliku pomoc spolja uspeli su, dosta se toga promenilo na bolje, ali ISKUSHENJA su jacha od coveka. Opet je na vlasti KLIKA. Opet je put ka uspehu-prosperitetu isti kao pre, kad je druga klika bila na vlasti. Malo malo pa novoizabrani politicari uspostavlshe svoju vrstu "diktature demokrata", kakva je naprimer u CG, a i Tadic nije tu daleko iza Djukanovica ili Berishe u Tirani. Oni postaju KLIKA KOJU ZAPAD VOLI.

LAKO JE NAUCITI ZIVOTINJU. LAKO JE NAUCITI PROSTAKE. ALI JE TESKO NAUCITI ONOGA KO JE NENAUCEN VEC POSTAO UCITELJ DRUGIMA

Vladika Nikolaj Velimirovic

'Дођу, тако времена, када паметан заћути, будала проговори а фукара се

обогати'

(Иво Андрић)

Mislim da je svima ocigledno ko vodi ( u propast)Srbiju.Tadic nije nista osim potrcka .Cim jedna mala stranka cerupa , unistava i razara a nema ko da je kazni , Predsednik te drzave je samo obicna ifgura bez glasa i prava.

Konačno! Smogli su hrabrosti Sindikati Politike NM da danas kažu kolika je plata direktora Politike NM,što je javna tajna već tri godine.Ova primanja od 12.000 evra mesečno su najveća od svih plata direktora državnih preduzeća u Srbiji.

Ali,još gore od toga je što je Politika NM poslovala u 2005. i 2006. sa gubitcima koji su iznosili više miliona evra! On je pokazao da je potpuno nesposoban direktor, ali maher da ostane na položaju do poslednjeg mogućeg trenutka.

On je zet Matije Bećkovica i to je njegov najjači adut.

Janićijević nije radio ni za Srbiju,ni za DSS,ni DS, ili neku partiju,nije on ničiji kadar. On je radio samo za sebe.On je primer klasičnog tajkuna, koji je upropastio preduzeće Politika NM. Neverovatno je, ali istinito da ovakvi nestručnjaci „uspevaju“.

Nema nikakvog značaja što je Politika NM pola u vlasništvu VAC, pola u vlasništvu države Srbije pa da njegova primanja ne bi podlegla ispitivanju. Predlažem da vrati sav nezasluženo dobijeni novac.

Bravo jos jedna uspesna pljacka ovi zuti,doveli su ovo nakaradno stvorenje po nalogu govnove britanske vlade da budi direktor aerodroma da bi mogao lakse da pljacka kad ima njihovo drzavljanstvo i sad ko ce da uhapsi ovi izdajnici na celu sa poglavnikom tadicem i onim komunistickim ljigavcem i ubicom dacicem.Traeba narod da se digne i sve ove skotove koji su na vlasti zajedno sa onim narkomanom i pederom cedom po kratkom sravnati da vise ni jednom izdajnuku nepadne na pamet da dodje u SRBIJU na vlast nek idu kod oni djavola i Srbomrzaca na zapad u govnovi i sotonski brisel ili vec koji placa pa nek tamo rovare i pljackaju

...

..Da ne biste kritikovali sebe { u smislu ; nije tako na zapadu , tamo se zna red } moram reci par reci .

Ovde se vec godinama zna za CEO's {generalne direktore ] i visoke menadzere da dele ogromne bonuse svake godine : DESETINE MILINA DOLARA , nezaradjenih !!! I , niko do sada nije postavljao pitanje morala , jer to nije njohov novac vec upravljaju tudjim novcem ...Sada kada je Lehman Brothers i drugi otisli gde , vec znate , pokrenuta je istraga protiv mnogih ---i sve stalo na tome ,,,pomenuto jednom na TV i ...zamrlo , zataskalo se ...Dobro , mi obicni smrtnici sasvim jasno znamo ko je sve umesan ---ostaje nam jedino da se , za sada , ne bunimo ....

Eto , bagre ima svuda u istom procentu , zavisi od sistema koliko ce krasti i kako ....Mi smo ovce za sisanje , ali je red da se drze site i uredne ........a to , cini mi se sve slabije funkcionise

ps --ne ljutim se ako ne objavite

Ne samo da nista nece biti..nego cemo sada da slusamo kako se neko sveti stranci g17plus, koja je odlicna sjajna...koja se bori proiv kriminala...i sve nek teorije zavere protiv nje...a njeni ljudi nikad gori

podjimo od prethodnog direktora pre Kriste, koji je covek isto tako sam sebi dodelio milione, pa otisao na drugu poziciju isto javno rpeduzece...

pa setimo se poslovanja Lutrije i uloge Krista u njoj.

pa Kriste na aerodromo

pa MIlosa milankovica koji nabavlja nekvalitetne transfomatore za Elektromrezu, po duplo visoj ceni..jer su od Hrvata..

a onda izadje Suzana Grubjesic i prica kako sve plate na sunce...kako su oni za otvorenost i postenje...STRASNO

ko su i ljudi

sta znaju

koliko iskustva imaju

sta su radili osim sto su se samo bavili kakosebi i svojima stave novac u dzepove..

plate su jedno..a hajde malo da se pogleda kako i na koji nacin su dodeljivani poslovi u npr Lutrij

pa na aerodoromu...

ono sto su plate je samo mali deo onoga sto je ucinjeno i uzwto na drugi nacin...

Nacionalistička osrtšćenost pomuti mozak mnogima ,tako da ne mogu realno oceniti stanje u zemlji,a još manje mogu viditi kako da se neka slabost može najbolje rešiti u korist Srbije.Krišto je gradjanin i državljanin Srbije,pa kome trebaju ovakve uvrede i klevete.Davno je trebalo otvoriti pitanje visokih plata u javnim preduzećima.Taj problem postoji od Miloševićeve vlasti,a naročito ga dobro usavršio Koštunica i njegova vlada,kada su svojim ljudima dodeljivali i trostruke svote u odnosu na ovu koju je uzeo Krišto.Ovaj mali je makar vratio pare i time je donekle materijalno nadoknadio državu.Ostaje mu moralni beleg.A šta ćemo sa onim enormnim primanjima koja su uzeli Koštuničini i Veljini direktori i predsednici upravnih odbora.Kada će se to vratiti.Ili će biti kao uvek do sada"pojela maca".Ili možda zato što su "pedirgirani "Srbi oni ne moraju vratiti ukradeno.Kad ovo sagledate koga onda treba suditi.Prema ovima Krišto je početnik.Ili je ovo možda planirana akcija da se na Krištu slome kola,a da svi ovi predhodni prodju nekažnjeno i bez novinarske hajke.Ovaj dečak je pametan i sklonio se od ovog "čerečenja",jer možete zamisliti šta bi se samo desilo da se makar jednom reči pokušao opravdati.Ne vidim portebu za prozivanjem bilo koga iz ove Vlade,a po najmanje predsednika Tadića,jer je baš on inicirao da se pokrene ovaj postupak i da se probllem visokih primanja u JP pod hitno reši.A šta kažete kad saznamo koliko novaca od 90 uzima direktor NAP i njegov predsednik upravnog odbora.Da samo to vrate nismo ni trebali prodavati NIS Rusima.

Kako je posejano , dobro se žanje !!!

Kad je bio jednini kriterijum prilikom glasanja ko je iz koje partije , šta se sad narod isčuđava šta ga je snašlo . Nije bilo važno da li je pošten ili nepošten , da li je stručan ili nestručan , da li je čovek ili nečovek , da li je pravednik ili ne , već je samo bilo važna partijska pripadnost . E pa narode razmisli !!!!

Ima ona narodna : Ako nisi učestvovao , kroz plot si gledao !!!!

Ja lično sam razočaran u ove naše vlastodržce , jer ni posle osam godina vladanja nisu ništa uradili na poboljšanju uslova ovog našeg preživljavanja !!!!

Pitam se samo , da li ikad pocrvene !!!

Sociolog Stjepan Gredelj o platama u javnim preduzećima

Čerupanje naroda

Autor: Irena Radisavljević | 30.11.2008 - 00:01

Ovde se vlast smatra plenom koga se treba dočepati i očerupati ga što pre, dok „vladavina“ traje, jer će posle biti kasno. Malverzacije se smišljeno kriju na svim nivoima jer niko nije lud da seče granu na kojoj sedi. Kada, ipak, pukne bruka, što se uglavnom dešava u medijima, većina aktera se pravi luda, a poneku egzemplarnu ludu puste niz vodu, tek da bi narod „pomirisao krv“. A onda – Jovo nanovo – kaže u intervjuu za „Blic nedelje“ Stjepan Gredelj, sociolog iz Instituta filozofije i društvene teorije, povodom rasipanja para u javnim preduzećima i u vrhu vlasti.

I ovoj Vladi je najbitnije bilo da se izdele fotelje u javnim preduzećima i upravnim odborima. Zašto najgori i kadrovi i rešenja opstaju u svim sistemima i gde odlazi novac koji se pokrade od države?

– Kad se stvori sistem za hijerarhijsko reketiranje države, najgori opstaju jer od njih svi umešani imaju koristi. Novac, jasno je, odlazi partijama koje su ih tu i postavile. Javna je tajna o partijskom reketu – navodno je šifra 20 odsto, koliko sinekuristi u UO isplaćuju svojim strankama.

Uskoro će pred parlamentom biti restriktivan predlog budžeta, zašto se ne smanjuju troškovi u javnim preduzećima?

– Naravno da se uštede poput smanjenja plata u JP i UO ne kalkulišu jer, kao što sam već pomenuo, nijedna partija neće iseći granu na kojoj sedi. Da su hteli tako da razmišljaju, mogle bi im pasti na pamet i restrikcije poslaničkih apanaža (ne bih to nazvao platama jer se plate ipak moraju zaraditi) i beneficija, kadrovskih stanova, kilometraža, dnevnica za put oko sveta… Smešno je reći da ministri nemaju pojma o platama u JP, pošto oni, odnosno njihove stranke, uglavnom postavljaju direktore i članove UO, a rekli smo i zašto.

Zar posle niza sumnjivih poslova nije trebalo da se detaljno pročešljaju sva javna preduzeća, a posebno Železnice, i zašto to nije urađeno? Ko se plaši kontrole?

– Slažemo se verovatno svi da jeste trebalo da se pročešlja, ali pitanje je ko bi to izveo i kako, kada su svima prsti u pekmezu, pa Vlada pravi detant – ravnotežu straha. I dalje funkcioniše ono tipično – ti mene Železnicom, ja ću te Nacionalnom štedionicom, ili ti mene Državnom lutrijom, ja ću tebe privatnom klinikom. Ne plaše se oni javnosti, previše su bahati za to, oni cvikaju samo od „brata lažova“ ili tajkuna. To je slika našeg društva.

Kako je moguće da državni revizor nakon godinu i po dana rada nema nikakvih rezultata? Da li zbog toga što je postavljen po partijskoj liniji?

– Nije on jedina institucija koja ne funkcioniše. Prisetimo se sudbine poverenika za dostupnost informacija od javnog značaja, Odbora za javne nabavke, Saveta za borbu protiv korupcije... s kojima se isto tera šega. Utisak je da se ovakve institucije namerno ograničavaju u svom delovanju. Što se tiče državnog revizora, čak i ako nije pod direktnim stranačkim uticajem (u šta je teško poverovati s obzirom na strukturu naše vlasti), revizoru su očigledno ruke vezane jer dobija onoliko informacija koliko mu dozvole, pa i on daje na kašičicu. Prisetimo se javne sprdnje s izveštajima o troškovima izbora ili pravog ponižavanja javnosti u vezi s imovinskim kartama funkcionera.

Zašto ne funkcionišu ni druge institucije koje su stvorene da bi kontrolisale samovolju vlasti?

– To je moguće zahvaljujući vertikalnoj strukturi vlasti (feudalni princip – moj resor jednako moj feud) i potpunom odsustvu nezavisnosti ključnih segmenata vlasti koje bi se uzajamno kontrolisale. Jer suština demokratije je horizontalna podela vlasti pri čemu je sudska najvažnija, a kod nas je sve sasvim obrnuto.

I Kosovo je dugo poligon za bogaćenje pojedinaca?

– Kosovo je finansijsko-politički čir koji će tek da pukne. No i ovo što se pojavilo kao vrh ledenog brega je skandalozno: Eto kako se busanje u patriotske grudi pretočava u zveket Judinih zlatnika. Ovo čak više nije ni čuveno Veljino „kraduckanje“, to je megapljačka u ime partije.

Koliko garnitura vlasti treba da se izređa i da nas pokrade da bismo uspeli da uspostavimo sistem kontrole?

– Kako s institucijama stvari stoje, još mnogo njih.

--------------------------------------------------------------------------------

Blic Press d.o.o.

ja to posmatram ovako. Zamislite jednu porodicu u kojoj domacin uzima na sebe pravo da zivi raskalasno na racun ostalog dela porodice kojoj je uskracen minimum egzistencije. Ako neko kaze da uspesan direktor treba da ima 'dobru' platu, a po njihovim standardima, dobra plata podrazumeva desetine hiljada evra, i ne samo to, vec i mnoge privilegije, ili da sudije treba da imaju veliku platu samo iz razloga da ne bi bili korumpirani, te price su zaista izvikane. U razvijenim drustvima, mozda, ali u jednom krajnje siromasnom drustvu kao sto je nase, to je krajnje licemerje. I mozda bi neko isao u drugu krajnost, ali nisam za uravnilovku, ali jesam za MORALNOST, sto je, jelte, krajnje nepoznat pojam ljudima koji treba da vode racuna o tome. Kao gradjanka ove zemlje, bas se lose osecam. I koga je za to briga?

ko je sklonio Krista? Labus i G17.

Dinkicu i Tadicu, kradite jos vise, stalno kradite i sve im pokradite, trpajte i u nedra, i u gace, kad su budale i bleje u vas kao ovce. Kad nisu uzeli mocugu. Verovao dam u Tadica do skoro, ustvari do sada ( za Dinkica sam znao da je lopovcina) ali kako Tadic ne reaguje na sve ovo, onda mi je jasno kakav je njegov autoritet i da je Dinkicev gazda ustvari i njegov gazda.

Molim moderatora da ne pušta u javnost komentare čitalaca koji ne razumeju problem.

U ovoj priči se radi o problemu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" koji nema ama baš nikakve veze sa aviokompanijonm Jat Airways, osim što toj avio kompaniji "debelo" monopolski naplaćuje svoje usluge.

Drugo: u svojim komentarima ministar Dinkić pominje sposobnost gospodina Krišta u vezi nabavljanja opreme za sletanje po magli.Postoji jedan problem, jer dotični ministar nije rekao da je tu opremu kupila država a ne gospodin Krišto.

Što se tiče komentara o Jat Airwaysu, država kao vlasnik ove kompanije se ne ponaša domaćinski.Jat je propao ne zbog ekonomije, jer je uvek poslovao u uslovima svetske konkurencije, već zbog politike ove države u zadnjih petnaestak godina, koje ga je sahranila.Nastavlja se trend rasipanja i otimačine vlasništva Jata od strane državne oligarhije a pri tome nema ulaganja novčanih sredstava vlasnika u nove avione.A onda ministar Dinkić na televiziji spominje Jat kao gubitaša, istovremeno dižući "nevinog" gospodina Krišta u zvezde.

Gospodine Dinkiću molim Vas da ne vređate inteligenciju onih koji razumeju problem.

Sve ovo nema veze sa ekonomijom, već je čista politika koja nas je i upropastila.

Ma ko je taj Bojan Kristo? Koliko ima godina? Sta je od skole zavrsio? Koja ga je stranka postavila za direktora? Baraba jedna, smanjio plate zaposlenima pa se onda hvali kako je povecao prihod.

Pa to moze i blesav da uradi. Kako ga nije stid? Zar mu nije zao onih radnika, njihove dece?

Pogledajte samo satav vlade, sve balavci. Balavci, koji su kada je bilo najgore bili napolju i pohadjali skupe skole. E onda kada je sve bilo gotovo, onda su se lepo vratili i zaseli u ministarske fotelje. Pa koje oni iskustvo imaju? Pa sta je sa starijm, iskusnijim ljudima? Ma sve su to lopovi. Sramota. Hvala bogu sto sam otisao pre 10 godina. Boze moj, samo da nesto ukradu, nekoga da prevare. Valjda ce biti bolje. Dao bog!

Komunisti vratite se sve vam je oprošteno!

Pa narode probudite se !

Zar ste mislili da stranke žive samo od članarine

Da se sve ovo dešava slučajno ili su pojedinci toliko pokvareni i smeli u svojim (ne)delima i da niko ne stoji iza njih

Nemam reči kojima bi opisao ono što nam se pred očima događa a mi nemožemo, nećemo ili neznamo, ne smemo ništa da učinimo

I zato gledaj ćuti i trpi

Ili se probudi i ustani

To nam je što nam je

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Boemi

Izvor: Kurir, 29.Nov.2008

BEOGRAD - Ni nekoliko dana od otvaranja afere „Krišto“ lider G17 plus Mlađan Dinkić nije progovorio o „zabludeloj ovčici“ njegovog stranačkog stada koja je bahatim ponašanjem ojadila aerodrom „Nikola Tesla“, deleći sebi i svojim saradnicima milionske plate i bonuse.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.