Izvor: Blic, 24.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kluniju savetovano da se okane Kosova

Tokom humanitarne misije u Darfuru, u Sudanu, holivudski glumac Džordž Kluni izjavio je da se ne slaže sa idejom Džordža Buša da treba podržati nezavisno Kosovo, ali je nakon toga na njega izvršen pritisak iz UN, budući da je nedavno imenovan za izaslanika mira svetske organizacije. To objašnjava izjavu njegovog publiciste Stena Rozenfilda istaknutu na sajtu „Kluni studija" da glumac nije davao izjave o nameri da će organizovati proteste sa koleginicom Šeron Stoun, saznaje „Blic".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />


U Holivudu je inače u toku rad na interesantnom i važnom projektu koji se ne odnosi direktno na Kosovo, ali ima veze sa Srbijom, a na njemu rade mnoga poznata imena američke filmske industrije koja se ne slažu sa politikom Vašingtona na Balkanu, ističe sagovornik „Blica" iz centra svetske filmske industrije. Naš izvor nije mogao da potvrdi hoće li, posle pritiska iz UN, i Kluni učestvovati u tom projektu.

Iz PR firme „Momentum", koja radi za Šeron Stoun, „Blic" je na molbu da objasne stav glumice o Kosovu dobio kratku informaciju da „nema istine u onome što čitate o Šeron", iz koje nije jasno šta se tačno ima u vidu. Stounova je u intervjuu nedeljniku „Evropa" iznela stav da je „nepravedna situacija u vezi sa Kosovom, koje traži da bude nezavisna država".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.