Kineski predsednik pozvao Vučića na letnji Davos

Izvor: BKTV News, 06.Jul.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineski predsednik pozvao Vučića na "letnji Davos"

Predsednik Kine Si Ðinping pozvao je predsednik Aleksandra Vučića da prisustvuje na "letnjem Davos" koji se u septembru održava u Kini.

Si je u pismu Vučiću poručio da želi da održava blisku komunikaciju sa srpskim predsednikom u cilju unapređenja kinesko-srpskog prijateljstva.

"Sveobuhvatno strateško partnerstvo Kine i Srbije produbljuje se iz dana u dan i ovakvi naši odnosi pružaju značajnu priliku za razvoj. Ja pridajem veliku pažnju razvoju odnosa između >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Kine i Srbije i želim da održavam blisku komunikaciju sa Vama u cilju unapređenja kinesko-srpskog prijateljstva na još viši nivo, a samim tim većeg napretka i blagostanja naših dveju zemalja i naša dva naroda", navodi kineski predsednik u pismu Vučiću.

Si takođe zahvaljuje na čestitkama koje mu je srpski predsednik uputio povodom rođendana. Dirnut, kako navodi, Vučićevim "iskrenim i prijateljskim rečima, kao i entuzijazmom za razvoj kinesko-srpskih odnosa, navodi se u pismu, a saopštio je Kabinet predsednika Vučića.

Šta je uradila Vlada Ane Brnabić za godinu dana?

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.