Kina se suprotstavlja upotrebi jednostranih sankcija

Izvor: Vostok.rs, 29.Avg.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina se suprotstavlja upotrebi jednostranih sankcija

Kina se suprotstavlja upotrebi jednostranih sankcija, rekla je portparol Ministarstva spoljnih Kine Hua Čuning, komentarišući nove američke restriktivne mere protiv Rusije.


Prema njenim rečima, to neće pomoći u rešavanju međunarodnih problema.

Ona je naglasila da Rusija i Sjedinjene Države imaju važnu odgovornost za održavanje bezbednosti u svetu, pa se u Pekingu nadaju da će strane biti u stanju da reše razlike.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija u prvoj polovini 2018. najveći investitor u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 30.Avg.2018, 08:50

U prvoj polovini 2018. godine Rusija je u Ukrajinu uložila više od svih drugih zemalja, odnosno 436 miliona dolara ili 36 odsto ukupne strane investicije, što pokazuje izveštaj Državne službe za statistiku Ukrajine.. . Ukupno za ovaj period, Ukrajina je primila 1,259 milijardi dolara stranih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.