Izvor: B92, 22.Maj.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kesić: Veselinov da podnese ostavku u svom i interesu Vlade

Beograd -- Član Predsedništva Građanskog saveza Srbije Ljubiša Kesić izjavio je u četvrtak da bi ostavka ministra poljoprivrede Dragana Veselinova "u interesu, pre svega Vlade Srbije", ali i njega samog. Kesić je na konferenciji za novinare kazao da ostavka Veselinova ne bi značila da on ne podržava Vladu Srbije, već da bi to bio čin odgovornog političara koji "misli o svojoj državi i njenim građanima".

On je apelovao na pravosudne organe da po hitnom postupku i u fer proceduri utvrde istinu o saobraćajnoj nesreći u kojoj je džip Ministarstva poljoprivrede usmrtio Beograđanku Katarinu Marić. Kesić je rekao da GSS ne želi da ulazi u polemiku da li je Veselinov krivično-pravno odgovoran za taj udes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.