Karneval beba u Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karneval beba" u Šidu

U okviru "Dana vrtića" Predškolske ustanove "Jelica Stanivuković Šilja" u Šidu, juče je održan "Karneval beba". Najmlađi polaznici obdaništa, pod budnim okom vaspitačica, prošetali su glavnom ulicom i na Trgu kulture zaplesali.

Iako je tmurno nebo ceo dan pretilo da će da pokvari planiranu zabavu u centru grada, raznežilo se oko pet popodne i odložilo kišu.

Raznežili su se i svi Šiđani koji su propratili veselu "zelenu" povorku kroz dobro obezbeđenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Karađorđevu ulicu, do Trga gde su čekali roditelji.

Uz dečju muziku svi su plesali, a najmlađi su za uspomenu na događaj ostavili crteže na platou.

Ovaj događaj ujedno je bio poslednji u programu "Dani vrtića" koji je počeo još u aprilu scenskim igrama, nastavio se revijom dramskog stvaralaštva Srema, manifestacijom "Ples na dar" na stadionu "Radničkog", svečanošću u sportskoj hali pod nazivom "Deca su ukras sveta" i završio sa školskom godinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.