Karlsberg i Dunđerski fondacija daje deset studentskih stipendija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlsberg i Dunđerski fondacija daje deset studentskih stipendija

Karlsberg (Carlsberg) i Dunđerski fondacija saopštila je da je otvorila novi konkurs za dodelu deset stipendija za studente Pravnog, Ekonomskog i Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Stipendije od po 100.000 dinara su deo trogodišnjeg ugovora o saradnji koji su predstavnici fondacije početkom godine potpisali sa ta tri novosadska fakulteta.

Konkurs će biti završen u prvoj nedelji decembra.

Fondacija je istakla da stipendiranjem studenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kompanija Karlsberg Srbija nastavlja da neguje bogatu tradiciju ulaganja u dobrobit društva, poteklu od dva pasionirana ljubitelja piva i dobročinitelja - Jakoba K. Jakobsena, osnivača pivare Karlsberg u Kopenhagenu i Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.