Izvor: B92, 02.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić traži zaštitu od premijera

Beograd -- Bogoljub Karić upozorava premijera Srbije Vojislava Koštunicu da je neprestano izložen pritiscima i pretnjama.

Predsednik Pokreta Snaga Srbije je, kako u četvrtak prenosi njegova stranka, poručio premijeru da mu se obraća otvorenim pismom, jer ne vidi drugi način da zatraži zaštitu za svoju porodicu i kompaniju od "orkestrirane kampanje". Lider PSS navodi da je, od osnivanja stranke, izložen "takvom udaru i brutalnim pretnjama", da na njih mora otvoreno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukaže.

"Reč je o pojedincima i grupama koji Srbiju smatraju svojim ratnim plenom, a koji, na žalost, imaju vrlo glasne i aktivne predstavnike i u vladi na čijem ste čelu", ocenio je Karić u pismu Koštunici. On dodaje da je upozoren da se sprema "spektakularni policijski upad" u njegove kompanije i da su ti planovi već razrađeni. Lider PSS dodaje da ga pretnje neće sprečiti u borbi za boljitak u Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.