Izvor: B92, 13.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić traži garancije za bezbednost

Novi Sad -- Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić kaže da će se vratiti u Srbiju tek kada mu bude garantovana fizička bezbednost.

Karić je izjavio da je policija u dva navrata privodila ljude koji su priznali da su bili angažovani da ga likvidiraju. "Tražim pravo da se branim sa slobode i time dokazujem da se s velikim poštovanjem odnosim prema sudu. Tražim da mi bude omogućeno da se bavim svojim poslovima, politikom i radom svojih kompanija. Moji zahtevi su minimalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i razumni", rekao je Karić za novosadski Dnevnik.

Karić kaže da Srbijom vladaju finansijska oligarhija i interesne grupe usko povezane sa organizovanim kriminalom. "Problem nije u meni, već u vlasti koja je ovladala Srbijom i njenim bogatstvom", kaže on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.