Izvor: B92, 28.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić registrovao Snage Srbije

Beograd -- Predsednički kandidat grupe građana Bogoljub Karić registrovao je stranku Snage Srbije.

Karić je na čelu Inicijativnog odbora, a stranački organi biće izabrani na konvenciji krajem juna ili početkom jula. Sedište stranke je u Beogradu, a planira se osnivanje ogranaka u celoj Srbiji.

U međuvremenu su se pojavila nagađanja da je Velimir Ilić spreman da novoj stranci ustupi nekoliko svojih poslanika kako bi SS postao parlamentarna stranka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Šef Poslaničkog kluba Nove Srbije u Skupštini Srbije Miroslav Markićević, međutim, kaže da njihovi poslanici neće preći u Š. "Zgranut sam takvim informacijama, za koje kažete da kruže novinarskim krugovima. NS u Parlamentu ima devet poslanika i garantujem vam da svi prvi put čuju za tako nešto. Nemamo ništa protiv bilo koga ko misli da može da doprinese ovoj zemlji, da pravi stranke, ali mislim i da poslanike treba steći na parlamentarnim izborima", rekao je Markićević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.