Izvor: B92, 18.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić: Sve oteto mora da se vrati

Beograd -- Predsednik BK Grupe Bogoljub Karić saopštio je u četvrtak povodom odluke Vrhovnog suda Srbije da se toj kompaniji vrati novac uplaćen za ekstraporez, da "sve što je u Srbiji oteto, bilo kada, mora da se vrati odmah, jer tako radi pravna državi". "Da li je veća sramota vratiti oteto ili zadržati tuđe? Kakva je država koja se ne usuđuje da naplati porez od kapitala stvorenog švercom, ubistvima, otmicama, paravojnim pljačkanjima, a zatvara Astra banku, otima Mobtel i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << junači se nad mojom kompanijom koja posluje pred očima cele Srbije", dodaje se u saopštenju.

Karić ističe da "nikada neće tražiti da bude pravni izuzetak", ali i da "nikada neće pristati da bude talac političkih skupljača jevtinih poena".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.