Karakas: Broj ruskih vojnih stručnjaka u Venecueli bi mogao da se poveća

Izvor: Vostok.rs, 06.Maj.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karakas: Broj ruskih vojnih stručnjaka u Venecueli bi mogao da se poveća

Broj ruskih vojnih stručnjaka u Venecueli bi mogao da se poveća, rekao je ministar spoljnih poslova  Venecuele Horhe Areasa tokom pres konferencije u venecuelanskoj ambasadi u Moskvi. "Trenutno se u Venecueli malazi komisija specijalista, a njen broj, naravno, mogao bi da se poveća", rekao je Areasa, odgovarajući na pitanje o mogućem dolasku nove misije ruskih vojnih stručnjaka u Venecuelu.

 
Venecuela poziva Sjedinjene Države da se uključe u dijalog i poštovanje međunarodnog prava, dodao je Areasa. "Ovo je trenutak za dijalog, za zdrav razum, za povratak poštovanju međunarodnog prava i bilateralnih odnosa. Oni koji savetuju američku vladu o bezbednosnim pitanjima, vode zemlju u lavirint bez izlaska, bez ikakve mogućnosti izlaska", navodi se u saopštenju.  

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.