Kapičić: Deadpool 2, to ni u najluđim snovima ne očekujete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapičić: Deadpool 2, to ni u najluđim snovima ne očekujete

Studio "20th Century Fox" objavio je trejler za dugo očekivani film "Deadpool 2: Deadpool upoznaje Kejbla" u režiji Dejvida Liča, koji u domaće bioskope stiže 17. maja, saopštio je distributer "MegaKom film".

U nastavku filmskog hita Vejd Vilson u tumačenju Rajana Rejnoldsa, nadmeće se sa Kejblom (Džoš Brolin), mutantom s metalnom rukom iz budućnosti čija prošlost je veoma zamršena, a u filmu se pojavljuje i mutantkinja Domino, koju igra Zazi Bits.

Kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u prvom delu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju, Stefan Kapičić će se naći u ulozi Kolosusa.

"Počelo je, na radost svih nas u ekipi Deadpool 2! Srećni smo što konačno možemo da podelimo deo uzbuđenja koje nas čeka od 17. maja. Ono što donosi nastavak je nešto što niko ni u najluđim snovima ne može da očekuje", izjavio je Kapičić.

On je drugi deo filma "Deadpool" okarakterisao kao dostojan nastavak prvog, koji je porušio sve rekorde.

"Ja sam još uključen u postprodukciju filma sa Rajanom Rejnoldsom i Dejvidom Ličom, tako da mogu samo sa ponosom da dodam da nikad nisam bio zadovoljniji postignutim po pitanju Kolosusa i celokupnog filma", rekao je srpski glumac.

"U sledeća dva meseca očekujte bukvalno bombardovanje genijalnostima od strane naše ekipe", dodao je Kapičić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.