Izvor: B92, 20.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovano sanitetsko vozilo

Kosovska Mitrovica -- Na putu Zubin potok-Kosovska Mitrovica kod mesta Košutovo, u kome žive isključivo Albanci, kamenovano je sanitetsko vozilo.

Vozilo je iz Zubinog potoka u zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici prevozilo teško bolesnu 55-godišnju Gordanu Baščarević. Pacijentkinja je primljena na interno odeljenje mitrovačke bolnice.

Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Mitrovici Milan Ivanović je rekao da je Baščarevićka 'težak srčani bolesnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je hospitalizovana u lošem stanju i stanju uznemirenosti zbog napada na sanitetsko vozilo'.

Suprug pacijentkinje, Zoran Bašćarević je u izjavi za RTS rekao je da su tri mladića starosti oko 17 godina, stajala pored puta i da je jedan od njih gađao kamenom kola, ali srećom nije pogodio staklo, jer bi bilo i većih povreda.

Napad se dogodio uprkos pratnji kosovske policije, koja je oštećeno vozilo odmah odvezla u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitroviće na procenu štete.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.