Kajakaški klub Tisin cvet darivao poklone za decu koja se leče na pedijatriji u Senti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 13:25

Kajakaški klub "Tisin cvet" darivao poklone za decu koja se leče na pedijatriji u Senti

Članovi Kajakaškog kluba “Tisin cvet” godinama, uoči božićnih i novogodišnjih praznika, donose poklone za decu koja se leče na pedijatriji u Opštoj bolnici u Senti, rekao je za RTV predsednik sportske sekcije Kluba Ervin Kobrehel.

Senćanski Kajakaški klub ima pedeset članova i svi su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji. Na paketićima sa igračkama, voćem i slatkišima ispisane su poruke podrške namenjene mališanima, sa željom da oni što pre ozdrave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

“Imali smo jedno dete Klubu, on je imao rak i lečio i ovde i u Segedin. Kada se oporavio, došao je na ideju da počeno nešto da radimo, da obratio pažnju na decu koja se leče ovde u Senti i u Segedinu", rekao je Ervin Kobrehel, Kajakaški klub “Tisi cvet”, Senta.

Ranijih godina kajakaši su dolazili na Dečije odeljenje, kako bi lično predali deci poklone, ali sada to nije moguće zbog epidemiološke situacije, kaže direktorka Bolnice Beata Čaki.

“Deca su jako zahvalna i ovaj gest donosi im osmeh na lice kad dobiju poklone i jedva čekaju da im odnesemo te razne poklone. Želela bih da se zahvalim Kajakaškom klubu i svim roditeljima kajakašima, onima koji su učestvovali u ovoj akciji", kazala je dr Beata Čaki, direktorka Opšte bolnice “Senta”.

“Dolaze praznici i doneli smo poklone, sa željom da deca znaju da i mi mislimo na njih, poručuju članovi Kajakaškog kluba “Tisin cvet”.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.