Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kacin danas u Beogradu

BEOGRAD - Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin stiže danas u trodnevnu posetu Beogradu tokom koje će sa zvaničnicima razgovarati o evropskim integracijama Srbije, rečeno je juče agenciji Beta u Ambasadi Slovenije.

Kacin će danas, prvog dana posete, razgovarati sa predsednicom Skupštine Srbije Slavicom Đukić-Dejanović i predsednikom Odbora za evropske integracije Laslom Vargom o procesu evropske integracije.

On će, kako je najavljeno, u sredu razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa predsednicom Vrhovnog kasacionog suda Natom Mesarević i predstavnicima poslaničkih grupa u Skupštini.

Kacin bi trebalo da se sastane i sa ministrom ekonomije Mlađanom Dinkićem, potpredsednikom Vlade Božidarom Đelićem i guvernerom NBS Radovanom Jelašićem.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.