KZM Sombor: Reaktor 10 - Pokretljivost čovečanstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KZM Sombor: Reaktor 10 - Pokretljivost čovečanstva

U Omladinskom klubu Kancelarije za mlade Grada Sombora danas u 19 časova, u oviru desetog izdanja programa Reaktor, nastaviće se razgovor o budućnosti, ovoga puta sa fokusom na pokretljivost čovečanstva.

Šta je to što je čovečanstvo navodilo da se hrabro otiskuje u nepoznato? Šta to daje snagu nauci i nagoni čoveka da uvek otkriva? Šta pokreće nauku? - neke su od tema o kojima će se razgovarati.

Za potrebe diskusije, biće prikazane sekvence iz filma "Međuzvezdani" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je 2014.g. snimio britanski reditelj Kristofer Nolan, uz pomoć teorijskog fizičara Kip Torna.

Program je otvoren za sve zainteresovane, a oni koji imaju vremena mogu pronaći i pripremiti podatke koji su vezani za današnju temu i mogu se upotrebiti za diskusiju, navodi se u pozivu.

Omladinski klub KZM Sombor nalazi se u ulici Venac Radomira Putnika 2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KZM Sombor: Sastanak Kluba ljubitelja stripova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2016, 11:47

U Omladinskom klubu Kancelarije za mlade Grada Sombora danas u 17 časova biće održan peti sastanak Kluba ljubitelja stripova...Osim predstavljanja novih i starih izdanja, biće organizovana i razmena stripova, a svi zainteresovani u klubu imaju prilike da čitaju omiljene stripove, navodi se u pozivu...Omladinski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.