Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK: Atletiko porazom do finala

MADRID - Fudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u finale Kupa kralja iako su u revanšu polufinala izgubili u Santanderu od Rasinga 3:2 (1:1).

Atletiko je u prvom meču u Madridu pobedio sa 4:0 pa je još tada sve bilo jasno u ovom dvoboju, ali se Rasing ipak pobedom, i to sa igračem manje, oprostio od takmičenja. Madriđani će u finalu Kupa kralja igrati protiv Sevilje, koja je u drugom polufinalnom dvomeču nadigrala Hetahe ukupnim rezultatom 2:1

Već u prvih deset >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << minuta viđena su dva gola i to oba autogola. Rasing je u drugom minutu poveo autogolom Valera, ali je Atletiko samo šest minuta kasnije izjednačio autogolom Moratona. Do 51. minuta nije bilo promena, a onda je Hurado preokrenuo rezultat u korist gostiju i tako definitivno potvrdio plasman "jorganžija" u veliko finale.

Plasman Atletika dodatno je potvrđen u 69. minut kada je igrač Rasinga Salasa završio meč zbog crvenog kartona. Ipak, to nije bio kraj ovog meča. U samoj završnici utakmice, u 89. i 90. minute Ćisko i Čite postižu golove i donose oproštajnu pobedu Rasingu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.