Izvor: S media, 11.Jun.2013, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO LI POSTIŽE: Ovaj čovek je rekorder po broju funkcija u Srbiji

Generalni sekretar Vlade Srbije Veljko Odalović imenovan je za predsednika nadzornog odbora JP “Službeni glasnik”, čime je postao rekorder po broju funkcija u Srbiji. Uz ove dve, Odalović obavlja još šest funkcija.

Vlada je za samo nedelju dana Odalovića imenovala na dve nove funkcije. Osim funkcije u “Službenom glasniku”, Odalović je postao i član Saveta Univerziteta u Prištini. On je predsednik komisije za imenovanje, koja će raspisivati konkurse i birati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << direktore svih javnih preduzeća, iako u zakonu stoji da na to mesto ne sme da bude postavljeno već “imenovano lice u državnoj upravi”. Odalović je i potpredsednik Odbora za implementaciju Briselskog sporazuma.

Prema imovinskoj karti, ovaj socijalista sedi u još četiri fotelje. Predsednik je komisije za nestale i kidnapovane i na ime toga mesečno zarađuje oko 57.000 dinara, dok za posao zamenika sekretara u RIK-u dobija još 39.000 dinara. Kao generalni sekretar Vlade zarađuje 103.000 dinara, a odrekao se plate rukovodica radne grupe za nestala lica u okviru dijaloga Beograda i Prištine.

(Blic)

FOTO: Beta/ Slobodan Miljević

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.