Izvor: B92, 13.Nov.2009, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K.Mitrovica: Napad na Ahmetija

Priština -- Na vozilo u pokretu, u kojem je bio kandidat za gradonačelnika opštine Kosovska Mitrovica Hiseni Ahmeti, pucali su nepoznati napadači, ali povređenih nije bilo.

Portparol kosovske policije Besim Hoti je kazao da je oko 18.30 sati oružana vatra otvorena na automobil kojim se Ahmeti vozio na predizborni skup."Sem materijalne štete nema drugih posledica", rekao je Hoti.

Napad na Ahmetija je drugi incident u dva dana koji se na Kosovu dogodio u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lokalnim izborima zakazanim za subotu.

Juče je grupa građana na predizbornom skupu Demokratske partije Kosova gađala kolonu premijera Hašima Tačija kamenjem i jajima. Kandidat vodeće opozicione partije Alijanse za budućnost Kosova za predsednika opštine Kosovska Mitrovica Hiseni Ahmeti napadnut je na ulazu u taj grad.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.