Jovanović u Strazburu

Izvor: S media, 22.Jun.2009, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović u Strazburu

Predsednik LDP Čedomir Jovanović učestvovaće u radu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope i najvažnijih komiteta te organizacije, na kojima će govoriti o jačanju reformskih potencijala u Srbiji i ubrzavanju procesa evropskih integracija.

Jovanović će danas i sutra, kako je najavljeno iz tre stranke, tokom redovne sesije instistirati na pitanjima pozicije Srbije u zaštiti i promociji ljudskih prava, ekonomskih pitanja i razvoja i kulture, nauke i obrazovanja koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << razmatraju pred komitetima za pravna pitanja i ljudska prava, ekonomska pitanja i razvoj i kulturu, nauku i obrazovanje.

Jovanović će, kako piše u saopštenju LDP, tokom boravka u Strazburu nastaviti lobiranje i obaviti političke razgovore sa predstavnicima srodnih liberalnih i liberalno demokratskih partija, koje predstavljaju sve evropske zemlje u Savetu Evrope.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.