Jovanović poziva na linč

Izvor: Glas javnosti, 22.Jun.2009, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović poziva na linč

Redakcija dnevnog lista Kurir podneće krivičnu prijavu protiv vođe LDP Čedomira Jovanovića zbog niza neistina koje se tiču dnevnog lista Kurir, a koje je saopštio u otvorenom pismu upućenom predsedniku Vlade Republike Srbije. Naime, netačno je da iza dnevnog lista Kurir stoji kompanija „Ronako“. Izdavač Kurira je kompanija Kurir net d.o.o. Netačno je i da kompanija „Ronako“ duguje 2,07 milijardi dinara po osnovu poreskih i drugih obaveza prema državi. Tačno je da je kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << „Ronako“ u blokadi zbog 133 miliona dinara po osnovu obaveza prema inostranim poveriocima, a ne prema državi. Sve ove činjenice lako je proveriti i sve su dostupne javnosti na zvaničnom sajtu Narodne banke Srbije.

Gnusne laži koje je izrekao vođa LDP Čedomir Jovanović predstavljaju do sada najveći pritisak i atak na slobodu medija. Poziv vođe LDP srpskom premijeru da smeni nesposobnog ministra koji nije u stanju da se obračuna sa Kurirom znači poziv na linč novinara i urednika dnevnog lista Kurir. Apelujemo na državne organe da se prema pretnjama Jovanovića odnose u skladu sa Ustavom i zakonom. Ukoliko su novinari Kurira prekršili zakon, neka im bude suđeno po pravu, a ne po volji vođe LDP Čedomira Jovanovića.

Podsetimo, LDP u otvorenom pismu premijeru Mirku Cvetkoviću tvrdi da je osnivač lista Kurir kompanija Ronako i Radislav Rodić, kao i da dug te kompanije po osnovu poreskih i drugih obaveza, iznosi preko 2,07 milijardi dinara.

Hahaha... Ceda, Ceda, Cedica... Mora da je ovo sve smislio dok je bancio i pijancio u Novosadskoj "Inspiraciji" na Limanu (gde inace redovno dolazi u ogromnom neobelezenom vozilu nepoznate marke i u pratnji dvojice gorila u preskupim odelima i sa spiralama iz usiju!)

A kad vec spomenuste Narosnu Banku Srbije i njihov web-portal... veliko je pitanje koliko se i njihovim informacijama moze verovati, s obzirom da samo mute nesto i zamajavaju narod kojekakvim glupostima.

Bilo bi lepo kada bi se vec jednom saznalo odakle Cedi tolia lova za neretke Novosadske i ostale provincijske bahanalije.

lale narodu i lele srbiji kada dodje ova gnjida da vlada!nema srbina koji bi se suprostavio hidri zla, sve je prodato! i vas ce ukinuti kao i kurir!samo nas otpor, istinski otpor moze spasiti ali dok je vreme!

Е, па сад једва чекам да чујем како ће му ови из Курира одговорити.

Могу само да замислим како се ћеда-прашак наместио да га прави ликови намолују, најстрашније.

знате ли ви из КУРИРА и ГЛАСА да ниједан МОЈ коментар није могао да прође у новинама БЛИЦ и ПОЛИТИКА у вези оље бећковић и њеног већ чувеног сина? знате ли ВИ шта то значи? апсолутна контрола медија! ти, гмазови и плаћеници запада повели су РАТ против нас тек ОНОГ дана када је устоличен Зоран Ђинђић! чујете ли ове папагаје из ПОЛИЦИЈЕ како је госпођа мајка била КОРЕКТНА! па, ко њима још може да верује! ова земља почива на власти једног ОТПАДА, на моралном дну једног дела нашег народа који због сопствених интереса је спреман да уништи сопствени НАРОД и ДРЖАВУ!

Prvo neka Jovanovic dokaze odakle mu imovina jer je do pre 10 godina bio u pocepanim patikama i setao po beogradskim ulicama.A mozda se boji da ne uhvate i njegovog suprlaju.Svi iz B 92 kao da su infektovani virusom besnila.Jednom sam otisla na njivov sajt i shvatila da su to ljudi koji nemaju pojma sta je demokratija.Brani zenu koja ima "pravo" da pljuje po celoj Srbiji a kada njen sin nosi drogu da casti drugove to je ok.Kakvi dupli standardi.Da je drug mog sina to uradio vise u moju kucu ne bi usao.Mozda ce gospodja Beckovic najzad shvatiti da treba da sredi nprvo svoju kucun a ne nda upotrebi ceo vokabula besnih i pogrdnih reci na racun Kurira.Neznam zato uopste komentarisem o bilo kome na B 92 a posebno o Jovanovicu koga treba samo ignorisati.Kurir nije uradio nista vise ni manje nego bilo koja drzava na svetu.A sinovi i kceri takvih kao sto je Beckovicka malo neka oseti korbac na svojoj kozi .Ko jojn daje pravo da pljuje po svima i svakome a kada dodje na red ne moze da veruje da je neko imao dovoljno hrabrosti da to uradi protiv nje.Njen sin davajuci drogu svojim prijateljima nanosi stetu drugoj deci.Ako on moze da kupi toliko marihuane druga deca ne mogu.Nadam se da ce tom decku ovo biti velika lekcija u zivotu i neka doticna gospodja bude zahvalna Kuriru jer od stida njen sin nece vise ni pogledati otrov koji truje ceo svet.Ali sta ocekivati od nedostatka inteligencije aprevise arogancije.Ko zna mozda ce Tadic pudlica Dinkiceva i nesto uraditi protiv zakona jer zakon u Srbiji ne funkcionise.Previse je selektivan da bi bio zakonit.

A ko li to stoji iza ovog narkomana i njegove mafijaske grupe?

Sve dok je zutih smaradova i najveceg medju njima Tadica bice ovako t.j. da jedan osvedoceni Srbomrzac i zapadni placei narkoman siri subverziju i to neknaznjeno po Srbiji....Dokle...

Bar meni je tako, posmatrajući vas sve izvana, krajnje smešno to kako usred kraljevine šljivovice proglašavate nekog narkomanom zbog tamo neke marihuane.

Ee, da su Četnici i JNA išli u "osvajanja" naduvani od trave umesto od napojeni šljivkom, danas bi bili praktično sa svima u najboljim odnosima...

Cedo majstore,samo rokaj po komunjarama,zatvaraj bagru i sljam(cast izuzecima)!A vi sto pljujete po coveku bolje bi Vam bilo da pogledate malo u svoje dvoriste jer smeta Vam drvce u tudjem oku,ali braco moja ne vidite balvane u svom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.