Jovanović: U narednih šest meseci reššiti otvorena pitanja

Izvor: Blic, 26.Nov.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: U narednih šest meseci reššiti otvorena pitanja

Srbija u narednih šest meseci treba da reši otvorena pitanja koja presudno utiču na budućnost zemlje i stabilnost celog regiona, smatra lider LDP Čedomir Jovanović.

Prema njegovim rečima, to je teret koji generacije pre nas nisu mogle da iznesu i nestale su pod pritiskom okolnosti na koje nisu imale hrabrosti da utiču ili su bile prinuđene da se pred problemima povlače.

"Moramo da preuzmemo odgovornost za milion Srba u Republici Srpskoj koji treba da žive sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dva miliona Bošnjaka posle presude iz Haga, gde je Ratko Mladić osuđen za genocid, dok Milorad Dodik crta flomasterima granice onako kako ih on zamišlja - kaže Jovanović,.

Kako kaže, jasno je da u Srebrenici nije suđeno srpskom narodu, ali jeste Mladiću, jednom vremenu i jednoj politici koja ima svoje protagoniste i korene u ovom našem današnjem trenutku.

- Umesto jalovosti unutar srpske politike i spletkarenja koje dodatno deli ovako nesrećno društvo, potrebno je ponuditi oslonce moderne, evropske Srbije koja neće ćutati na presudu u Srebrenici, bežati od kosovskog problema i neće se ponašati nezrelo dok su pred nama izazovi od kojih presudno zavisi budućnost naše dece - zaključio je on.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jovanović (LDP): Srbija da reši otvorena pitanja zbog budućnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2017

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas da Srbija u narednih šest meseci treba da reši otvorena pitanja koja presudno utiču na budućnost zemlje i stabilnost celog regiona..."Moramo da preuzmemo odgovornost za milion Srba u Republici Srpskoj koji treba da žive...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.