Jovanović: Stvaramo alternativu i političku ravnotežu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Stvaramo alternativu i političku ravnotežu

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović poručio je danas da razgovori sa regionalnim liderima o stvaranju saveza i političke alternative vladi Aleksandra Vučića, predstavljaju pokušaj da se uspostavi politička ravnoteža u zemlji, koja ne može da bude na lažnoj politici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jovanović: Nemamo ništa protiv DS u bloku, ali nema ni vremena za gubljenje

Izvor: Blic, 19.Jun.2014, 11:48

Beograd - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je dogovor sa bivsim članovima Ujedinjenih regiona Srbije (URS) prvi korak ka okupljanju ali da bi bilo dobro da taj blok bude širi. ..Jovanović je za televiziju B92 rekao da je dogovor sa nekadašnjim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.