Jovanović: Neću obezbeđenje MUP-a

Izvor: B92, 03.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Neću obezbeđenje MUP-a

Beograd -- Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da neće pristati na policijsku pratnju i obezbeđenje policije.

"Nema razloga za to. Potpuno je besmisleno da mene čuvaju policajci kao državni službenici od države koja me ugrožava", kazao je Jovanović novinarima u republičkom parlamentu, reagujući na takvu ponudu direktora policije Milorada Veljovića.

Dodao je da "nema šanse" da se složi sa tom vrstom pritiska koji proizilazi iz ponude policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ga obezbeđuje, a da pri tom policija nije spremna da kaže ko ga to ugrožava.

Beogradska štampa danas je objavila da su, po nalogu Veljovića, pripadnici MUP-a zatražili krajem prošle nedelje sastanak sa Jovanovićem, kako bi mu dodelili pratnju i obezbeđenje jer mu je, prema njihovoj proceni, ugrožena bezbednost.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.