Jovanović: Ići ću u Srebrenicu, ako ne ode Brnabić, a povešću i Jankovića

Izvor: Blic, 24.Jun.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Ići ću u Srebrenicu, ako ne ode Brnabić, a povešću i Jankovića

Predsednik LDP Čedomir Jovanović kaže da će ići u Potočare na komemorativni skup srebreničkim žrtavama, jer bi bilo sramota da niko iz Srbije ne ode.

- “Ako nema nikoga iz Srbije, a oni zovu mene, onda ću ja otići i reći da predstavljam one koji se ne slažu sa tim ludilom koje nas truje 22 godine - rekao je Jovanović.

On je kazao da u Potočare treba da ode Ana Brnabić (buduća premijerka) i dodao da će ona biti njegov predstavnik ukoliko ode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Podsetio je da nije išao kada je na komemorativnom skupu bio Aleksandar Vučić, jer je smatrao da je to dovoljno.

“- Neka ode ona. Ako ode Ana Brnabić, ona će biti moj predstavnik tamo. Nisam išao kad je išao (Aleksandar) Vučić, smatrao sam da je to dovoljno - rekao je Jovanović.

On je izrazio nadu da će jednog dana 11. jula moći da bude na nekom drugom mestu i da slavi život, a ne da se stidi.

Jovanović je kazao da će na komemorativni skup povesti i bivšeg Zaštitnika građana i aktuelnog predsednika Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića, “ako ima problem sa pozivom”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.