Jovanović: Dogovor s građanima

Izvor: B92, 28.Apr.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Dogovor s građanima

Gornji Milanovac -- Čedomir Jovanović izjavio je u Gornjem Milanovcu da bi cilj svih političkih stranaka trebalo da bude "moderna, uspešna, demokratska Srbija".

"Daleko smo mi od izbora uoči kojih ćemo se pojavljivati kao predstavnici stranaka koje od vas traže podršku u borbi za jedan isti cilj, a to je moderna, uspešna, demokratska, evropska i građanska Srbija", rekao je predsednik Liberalno-demokratske partije.

"Do tog cilja nećemo stići ako ne budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imali snagu da danas kažemo da upravo to želimo", poručio je Jovanović okupljenim građanima, prenosi LDP.

"U svemu ovome i jeste razlika između nas i drugih stranaka. Hteli smo sa njima da se dogovorimo i poštedimo naše društvo novih podela. Ako to ne možemo da učinimo sa strankama, onda ćemo se okrenuti jedni drugima i dogovoriti se sa vama", rekao je lider LDP-a.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.