Izvor: B92, 26.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: DS prošlost, LDF stranka

Beograd -- Lider Liberalno-demokratske frakcije Čedomir Jovanović kaže da je za njega Demokratska stranka prošlost.

Jovanović je potvrdio da će LDF prerasti u stranku. "Naš je plan da posle lokalnih izbora u Kuli održimo sednicu Saveta i donesemo odluku koja će nam otvoriti političku budućnost u kojoj ćemo nastupati kao stranka", rekao je Jovanović za Dnevnik.

"Ne računam na preletače iz Demokratske stranke, a oni u DS-u koji su tolerisali kohabitaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s Demokratskom strankom Srbije ne mogu da računaju na razumevane LDF-a. DS je kroz kohabitaciju s DSS-om uništio sve što je stvoreno posle 5. oktobra 2000. Politika LDF-a mora biti oslonjen na nove ljude, a energiju koja nam je potrebna za menjanje Srbije tražićemo na nekim drugim adresama, pre svega u novim generacijama, a ne u članstvu DS-a", kaže Jovanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.