Jovanović: Budućnost samo Evropa

Izvor: B92, 23.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Budućnost samo Evropa

Čedomir Jovanović (FoNet, arhiva)

Beograd -- Lider LDP-a Čedomir Jovanović poručio je da se mora učiniti sve kako bi Evropa shvatila da u ovoj naizgled antievropskoj Srbiji ima mnogo građana koji žele u Evropu.

"Nažalost, oni koji su dužni da približe Srbiju Evropskoj uniji to ne žele da rade, kao Koštunica, ili rade trapavo, kao Tadić", rekao je lider Liberalno-demokratske partije u Požarevcu.

"Nije nam predsednik učinio uslugu izjavom da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ako mora da bira između Kosova i Evrope bira Kosovo, jer to niko i ne traži od nas, već da se odlučimo između prošlosti i budućnosti. Prošlost definitivno nije samo Kosovo, ali budućnost Srbije jeste samo Evropa”, rekao je Jovanović, i zaključio da će u Evropi bez granica naše društvo biti bliže Kosovu nego ikada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.