Izvor: B92, 21.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Aferama čuvaju vlast

Čačak -- Lider Liberalno-demokratske frakcije Čedomir Jovanović kaže da se afere u Srbiji svode na pokušaj vlasti da na vlasti i ostane.

"Ne postoji afera koja će naterati premijera Vojislava Koštunicu da odstupi. Ova Vlada počiva na interesu. Biće još afera, jer je najveća afera formiranje nefunkcionalne vlasti koju personifikuje Koštunica", rekao je Jovanović.

"U Srbiji postoji organizovana alternativa koja će sigurno preći cenzus, jer su građani Srbije zreliji od političara, s obzirom da shvataju i podržavaju modernizaciju Srbije i nastavak reformi koje su zaustavljene 12. marta 2003. godine, ubistvom premijera Zorana Đinđića", kaže Jovanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.