Jovanov podneo ostavke i napustio DSS

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov podneo ostavke i napustio DSS

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije i predsednik vojvođanskog odbora te stranke Milenko Jovanov podneo je danas ostavku na sve stranačke funkcije i napustio Demokratsku stranku Srbije.

On je rekao da je ostavku podneo i istupio iz stranke zbog trajno narušenih odnosa u njoj.

Jovanov je poslanik u Skupštini Vojvodine, a pre nekoliko dana javno je izrazio neslaganje sa izjavom predsednice DSS Sande Rašković Ivić da ta stranka ne beži od objektivne odgovornosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za paljenje Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, upitavši je šta to znači.

Inače, u Beogradu se održava sednica GO DSS, uoči koje je Rašković Ivić najavila ostavku u slučaju da budu raspisani stranački izbori.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.