Izvor: B92, 20.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još uvek bez punog objašnjenja

Beograd -- Ni posle dve nedelje B92 nije dobio zvanično objašnjenje o dodeli stanova u Ministarstvu za kapitalne investicije, iako je obećano

Objašnjenje nije usledilo, iako je predsednik Stambene komisije Vlade Srbije, Slobodan Lalović, obećao da će povodom tog slučaja zakazati posebnu konferenciju za štampu. Podsećamo, B92 poseduje dokumenta, koja pokazuju da je Velimir Ilć, ministar za kapitalne investicije, mimo konkursa dodelio na čuvanje stanove četvorici svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi.

Ipak, danas je odgovor stigao od ministra Ilića lično, koji i dalje tvrdi da je sve uradjeno po zakonu i da je stanove zaposlenima u Ministarstvu, od kojih neki imaju kuće van Beograda, dodelio samo na čuvanje od nasilnog provaljivanja.

"Slušajte, ako neko živi u Nišu, a radi u Beogradu, pa je u Beogradu podstanar, a hotel mu plaća Vlada, to jer onda nerešeno pitanje. Sada, znači da svako ko živi u Beogradu treba da se iseli zato što mnogi imaju kuće u unutrašnjosti", kazao je Ilić.

On je takođe demantovao da nije postojala rang-lista.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.