Još jedna skandalozna izjava Muslija: Moj predsednik je Edi Rama

Izvor: BKTV News, 26.Apr.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna skandalozna izjava Muslija: Moj predsednik je Edi Rama

Predsednik albanskog nacionalnog veća sa sedištem u Bujanovcu Jonuz Musliu izjavio je danas da je njegov predsednik Edi Rama, i da ga ne interesuje to što na svim dokumentima piše da živi u Republici Srbiji.

"Naravno da je Edi Rama predsednik", odgovorio je Musliu na pitanje Prve televizije ko je njegov predsednik, Aleksandar Vučić ili neko drugi.

On je rekao i da je po Ustavu Albanije Edi Rama lider svih Albanaca, ma gde živeli.  Na opasku novinara te televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da na ulazu u opštinu i na dokumentima piše Republika Srbija, on je rekao:

"Nek piše šta hoće", rekao je Musliu i dodao: "Ja živim u Preševskoj dolini".

Na insistiranje da kaže koga smatra svojim predsednikom, rekao je:

"Rekao sam vam - Edi Rama".

Skandalozna izjava Muslija: Preševo ide u Veliku Albaniju, budite zahvalni što ne tražimo Niš!

Na pitanje novinara gde živi, li živi i Musliu je rekao da može da piše šta hoće.

Musliu je ponovio stav, koji je izneo odmah posle nedavnih izjava Edija Rame i Hašima Tačija o mogućem ujedinjenju Albanije i Kosova, da u tom slučaju treba da se "ujedini" i Preševska dolina.

"Ako se stvarno ujedine Albanci, zašto ne i Albanci Preševa, Medveđe i Bujanovca", rekao je Musliu i dodao da ne vidi ništa sporno u tome.

Vulin: Musliju poziva na Treći balkanski rat i otcepljenje, treba da odgovara za ovo!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

MUSLIJU NE ODUSTAJE: Moj predsednik je Edi Rama

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017

Predsednik albanskog nacionalnog veća sa sedištem u Bujanovcu Jonuz Musliju izjavio je danas da je njegov predsednik Edi Rama, i da ga ne interesuje to što na svim dokumentima piše da živi u Republici Srbiji. On je rekao i da je po Ustavu Albanije Edi Rama lider svih Albanaca, ma gde živeli...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.