Joksimović: Što se Rama bavi srpskim procesom evroingracija na prizeman način?

Izvor: BKTV News, 22.Mar.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Što se Rama bavi srpskim procesom evroingracija na prizeman način?

Ministarka za evropske intergracije Jadranka Joksimović prokomentarisala je za "Večernje novosti" izjavu albanskog premijera i rekla da ne zna zašto se Edi Rama bavi Srbijom i našim procesom evrointegraciija na tako prizeman način.

Rama je, u izjavi za "Politiko" rekao da Srbija neće postati članica Evropske unije pre Albanije, ocenjujući da je Beogradu "potrebno da se desi neka magija", pri čemu je uveren da se to "neće desiti".

"To najbolje govori o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kakav je njegov pravi odnos prema saradnji i konstruktivnim odnosima sa Srbijom", rekla je Joksimovićeva.

Ona je istakla da se Srbija ne takmiči sa ostatkom regiona, jer je svesna svojih kapaciteta i evropskog istorijskog nasleđa i vrednosti koje kao država ima.

"Svako neka radi svoj posao u najboljem interesu sopstvenih građana", poručila je ministarka Joksimović.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.