Izvor: Blic, 05.Jul.2022, 12:57

Joković: U petak vlada glasa o potpisivanju Temeljnog ugovora

Crnogorski ministar poljoprivrede i lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković saopštio je danas da će se u petak na sednici Vlade Crne Gore glasati o potpisivanju Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) koja je, kako je rekao, jedina kanonska crkva u toj zemlji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vojska Crne Gore i dalje bez poligona za vojne vježbe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2022

Vojska Crne Gore, od prije pet godina članica NATO-a, nema poligon za vježbe i gađanje. Iako je još 2019. Vlada Demokratske partije socijalista (DPS) donijela odluku da se za te namjene koristi planina Sinjajevina na sjeveru Crne Gore, to su spriječili protesti civilnog sektora podržani tadašnjom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.