Izvor: Blic, 23.Jan.2024, 13:47

Jerković: Odluka o učešću u gradskoj vlasti nakon sastanka sa Udruženjem "Mi - Glas iz naroda"

Patriotski pokret "Nema nazad, iza je Srbija" saopštio je danas da očekuje da će njihovi koalicioni partneri iz udruženja "Mi" uskoro pozitivno odgovoriti na poziv tog pokreta da organizuju zajednički sastanak, na kome će razmeniti stavove po pitanju odluka koje se tiču beogradskih izbora, ali i o aktuelnim dešavanjima na Kosmetu, kao i o nastavku buduće saradnje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ZAŠTO SE PLAŠE RAZGOVORA?" Klinč saboraca nakon izbora u Beogradu: Ako nismo bili koalicioni partneri, zašto se lista zove "Aleksandar Jerković"

Izvor: Blic, 23.Jan.2024

Mesec dana nakon izbora pojavili su se prvi "problemi u raju" unutar liste "Mi, glas iz naroda". Nosilac ove liste u Beogradu Aleksandar Jerković tvrdi da je njegov pokret "Nema nazad, iza je Srbija" bio koalicioni partner pokretu "Mi - Glas iz naroda" Branimira Nestorovića, dok iz ovog pokreta tvrde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.