Jerkov: DS se iseljava iz Krunske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jerkov: DS se iseljava iz Krunske

Portparol Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov najavila je danas da će u nedelju, 29. novembra biti održana sednica Glavnog odbora stranke, na kojoj će se pored ostalog razmatrati predizborni program stranke, ali ne i pojedinačni predlozi političkog programa DS-a.

Aleksandra Jerkov je agenciji Beta rekla da je u izradi tog programa učestvovalo skoro 200 ljudi, kao i da su u njega implementirani i delovi predloga koje su davali članovi stranke, poput predloga Borislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Stefanovića, ali da se o tim predlozima neće raspravljati pojedinačno, jer to nije u skladu ni sa statutom stranke ni procedurom.

"Govoreći o iseljenju centrale DS-a iz Krunske ulice, Aleksandra Jerkov je navela da će se stranka iseliti u zakonskom roku i da će nakon toga biti smeštena u druge prostorije koje ima u Beogradu - na Terazijama i u Nušićevoj ulici.

Ona je navela i da se preseljenje poklapa se istekom ugovora o zakupu poslovnog prostora i sa vraćanjem vile vlasnicima.

Nakon 20 godina, DS će se iseliti iz vile u Krunskoj ulici, jer će je do kraja decembra preuzeti vlasnici Robert i Dragan Božić, sinovi Dobrivoja Božića, čuvenog pronalazača železničkih kočnica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.