Jeremić najavljuje novo glasanje u UN o Kosovu

Izvor: Danas, 13.Apr.2010, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić najavljuje novo glasanje u UN o Kosovu

Vodiće se borba u Ujedinjenim nacijama za svaku zemlju i svaki glas - rekao je Vuk Jeremić u izjavi Fonetu, koju je u utorak dao u Kingstonu, Jamajka, gde se sa svojim pomoćnikom generalom Ponošem (na fotografiji) nalazi u dvodnevnoj poseti, najavljujući tako novo glasanje u UN, verovatno vezano za odluke Međunarodnog suda pravde o samoproglašenoj nezavisnosti KiM.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jeremić najavljuje novo glasanje u UN o Kosovu

Izvor: S media, 13.Apr.2010

Vodiće se borba u Ujedinjenim nacijama za svaku zemlju i svaki glas - rekao je Vuk Jeremić u Kingstonu, gde se sa svojim pomoćnikom generalom Ponošem nalazi u dvodnevnoj poseti, najavljujući tako novo glasanje u UN, verovatno vezano za odluke Međunarodnog suda pravde o samoproglašenoj nezavisnosti...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.