Jeremić: Poternica za Brnabić, premijerka: Vuk politička Kleopatra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Poternica za Brnabić, premijerka: Vuk politička Kleopatra

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nazvao je danas premijerku Anu Brnabić "huljom" zbog njenih izjava o slučaju Siniše Malog, i "prognozirao" da će jednom biti na poternici Interpola, a predsednica Vlade Srbije odgovara da je reč o još jednom "predskazanju" Jeremića, koji bi, kaže, da je i sudija i tužilac i šef Interpola.

Jeremić je, povodom reakcije Brnabić na odluku Univerziteta u Beogradu da poništi doktorat ministra Siniše Malog, na Tviteru Brnabić nazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << huljom za kojom će "jednog dana biti raspisana crvena poternica Interpola", te da je od zahteva "Specijalnog tužioca za visoku korupciju neće spasti strano državljanstvo, niti razni lobiji."

Premijerka je na te uvrede odgovorila da ih vidi kao još jedno Jeremićevo "predskazanje", poput ranijih, da će Srbija, na primer, raspisati referendum o Kosovu i Metohiji 4. novembra prošle godine.

"Novo predskazanje naše političke Kleopatre! Ovaj put je videla da ću ja u budućnosti imati strano državljanstvo, a da će njen alter ego Vuk Jeremić biti tužilac, sudija i šef Interpola. Neke od ranijih vizija: referendum o Kosovu 4.11.2018. i pad vlasti do Uskrsa. Cirkus...".

Kleopatra je inače bilo estradno ime samozvane proročice, čije pravo ime je bilo Dušica Ilić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIDER NARODNE STRANKE OPET VREĐA! Jeremić premijerku nazvao huljom, ona ga žestoko spustila: ON JE POLITIČKA KLEOPATRA

Izvor: Kurir, 25.Nov.2019

Izgubio kompas Brnabićeva podsetila na ranije Jeremićeve neistine i u nazvala ga političkom proročicom

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.