Izvor: B92, 02.Okt.2009, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Nema sukoba u Vladi Srbije

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da je Vlada "potpuno homogena i jedinstvena" o svim političkim pitanjima.

Jeremić je negirao medijske napise da postoji sukob između njega i ministra odbrane Dragana Šutanovca, zbog organizacije proslave 65. godišnjice oslobađanja Beograda u Drugom svetskom ratu, kojoj će prisustvovati predsednik Rusije Dmitrij Medvedev.

"Nema nikakvih sukoba između mene i ministra odbrane", rekao je ministar spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslova Srbije.

On je naveo da je "vlada potpuno homogena i jedinstvena o svim političkim pitanjima uključujući pitanje organizacije posete ruskog predsednika".

Jeremić je kazao da ne može da komentariše sednice Vlade i da sadržaj razgovora sa tih sednice ne treba iznositi u javnost.

"Ko god to iznosi u javnost se ponaša na jedan izuzetno nekolegijalan i amoralan način. Ja to nikad neću uraditi, a uveren sam da tako nešto ne radi ni Šutanovac", rekao je Jeremić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.