Izvor: S media, 17.Mar.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: "Hteli su da me gađaju, izvižde i da me silom izbace, DS je u bunilu"

Iako je najavio da će prisustvovati Skupštini Demokratske stranke, kao govornik, Vuk Jeremić se u Hali Pionir nije pojavio. Dva dana ranije jednoglasnom odlukom Statutarne komisije bio je isključen iz stranke.

"Jedini razlog zašto nisam došao u Pionir večeras, je taj što sam saznao da mi je spremljen specijalni doček. Trebalo je da budem izviždan, da me gađaju i na kraju i da me fizički izbace sa programske skupštine DS", rekao je Jeremić

Gostujući >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u "Utisku nedelje" TV B92, Jeremić je rekao da ga je na to upozorio jedan visoki stranački funkcioner.

Član Predsedništva DS Aleksandar Šapić je u istoj emisiji odbacio te tvrdnje, rekavši da je "DS civilizovana organizacija" i da "niko nikom nije pretio".

Jeremić je istakao da ne može da dolazi u Demokratsku stranku na osnovu privatnog pozova Dragana Đilasa.

"To nije njegova privatna stranka iako se u poslednje vreme tako i ponaša... Ja ću se obratiti Skupštini Demokrtske stranke, ali posle odluke Ustavnog suda koja će kako se nadam ukinuti odluku o mom izbacivanju iz stranke. Tada ta Skupština neće biti programska nego izborna i za takvu mi poziv Đilasa neće biti potreban", rekao je.

Jeremić je najavio da će se Skupštini DS obratiti posle ocene Ustavnog suda o ustavnosti odluke kojom je DS tražila od bivših ministara da vrate poslaničke mandate - što je Jeremić, kao i Dušan Petrović, odbio, pa je iz stranke izbačen.

Prema mišljenju Jeremića, u DS vlada "potpuni autizam".

"DS se, po mom dubokom uverenju, danas nalazi u bunilu", zaključio je.

Kako je protekla Skupština DS-a saznajte OVDE.

(S media, Foto: Jutjub)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEREMIĆ: Đilas je osvetoljubiv, brutalan i autokratičan

Izvor: Telegraf.rs, 17.Mar.2013

Izbačeni član DS rekao je da ta partija nije privatna stranka Dragana Đilasa i da će se "vratiti" posle odluke Ustavnog suda

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.