Jeremić: Borba Davida i Golijata

Izvor: Glas javnosti, 30.Jan.2010, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Borba Davida i Golijata

ADIS ABEBA - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić naglasio je da je nekoliko desetina zemalja članica Afričke unije izloženo pritisku da prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, ističući da je delegacija Srbije aktivna i čini sve što je u njenoj moći da predupredi priznanja.

- Ovo je borba Davida i Golijata. Mi nemamo ni izbliza tu moć, sredstva i uticaj, ali na našoj strani su istina, međunarodno pravo i pravda. Učinićemo sve da ne dođe do novih priznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Kosova i Metohije - poručio je Jeremić.

On je naglasio da zasada može biti zadovoljan učinkom delegacije Srbije u Adis Abebi, "ali ostaje da se vidi koliko smo bili uspešni u nedeljama koje su pred nama".

Prema rečima Jeremića, delegacija Srbija održava veliki broj sastanaka i učinila je sve što je u njenoj moći da se spreče priznanja.

- Mislim da opasnost još nije otklonjena i mi ćemo ovde, na sastanku u Adis Abebi, nastaviti rad sa delegacijama iz svih afričkih zemalja - poručio je Jeremić.

Mali,gospodine Jeremicu......da mene slusas sedi u Beogradu.........u ljepom gradu mozda i najljepsem na Balkanu.....nego da trckaras bez potrebe i trosis novac od sirotinje gde svakim danim sve vise dizu glas i strajkuju kako su gladni.A za istinu svi na svetu znaju da Kosovo bilo je deo bivse SFRJ,i nad Albancima ucinili nezapamcen genocid......i ujedno zelja vasa da proterate ovaj narod sa ovih prostora .......no vase se nije obistinilo.,na nasu srecu.Mene bi bilo stid pored svega toga sto ste ucinili dojucerasnjim komsijama ,da od tog sveta trazite ono sto je nepovratno.....

Fitimi bitango Siptarska, mislis da mozes da ukrades ono sto je nase ,da lazima,kradjom i zlocinima nad Srbima i Srbijom dodjes do drzave. Silovali ste Srpsku decu i zene i samo gluhoca tadasnjih vlasti u Beogradu koje nikada nisu bile Srpske i koje su uvek bile na vasoj strani proterali ste Srbe sa njihovih ognjista. Razmnozavali ste se kao i svi stakori masovno.Nastavili da silujete i batinate ne zasticene Srbe sve dok nije dosao Milosevic.

A onda ste okrenuli taktiku uz pomoc Slovenije i Hrvatske ste iskonstruisali zamku za Slobu i Srbe.

Uz pomoc NATOA ste ubijali Srbe i prodavali njihove organe.Ubijali ste nas Narod lazima (Racak), i oruzjem koje sta dobili od gore navedenih prijatelja. Je.. te Mesic.

Samo da znas da ce se sve resiti u nasu korist jer pravda je na nasoj strani.

Svet sve vise uvidja tko ste i sta ste.

A sto se naseg malog - velikog ministra Jeremica tice nisi zasluzio da pijes vodu gde je on noge oprao.

Onoliko inteligencije koliko on poseduje nemaju svi Siptari skupa sa Albancima.

Eto pa se opet baci u zapanjujuce stanje.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.