Jedna lista na stolu, Mićunović prvi

Izvor: B92, 27.Feb.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna lista na stolu, Mićunović prvi

Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Liberalno demokratska partija na stolu imaju dogovor o jednoj listi, saznaje B92.

Prema saznanjima B92, postoji dogovor o tome da prvi na listi bude Dragoljub Mićunović, kao i da lista nosi naziv Demokratska Srbija-DS-LDP-SDS, ali u DS kažu da se "razgovori nastavljaju".

Kako saznajemo u DS, "jedna lista jeste na stolu, ali daleko od toga da je dogovorena". Nakon sastanka u prostorijama LDP, tri strane će se ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastati 24h kasnije - u nedelju.

Prema saznanjima B92, na novom sastanku će se "usaglašavati tehnički dogovor", a za stolom će biti Dušan Elezović (DS), Goran Bogdanović (SDS) i Nenad Milić (LDP).

Predsednik LDP Čedomir Jovanović nije želeo za B92 da govori o detaljima održanog sastanka, samo nam je kratko rekao da će o izlasku na izbore on, Tadić i Pajtić govoriti u ponedeljak na zajedničkoj konferenciji za novinare.

Nešto kasnije, lider demokrata Bojan Pajtić je na Tviteru potvrdio da će u nedelju pregovori biti nastavljeni.

Na Tviteru se oglasio i Kenan Hajdarević iz LDP kratkom porukom "Tačno je".

Za B92 je lider SDS Boris Tadić rekao da "još nije postignut nikakav dogovor" i naveo da je poslednji rok za tako nešto ponedeljak u podne.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOGOVOR OPOZICIJE DS, SDS I LDP na jednoj listi

Izvor: Blic, 27.Feb.2016

Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Liberalno demokratska partija postigle su večeras dogovor o izlasku na izbore na jednoj listi, saznaje B92...Prema našim saznanjima postignut je dogovor da prvi na listi bude Dragoljub Mićunović, kao prvi predsednik DS-a. Lista će nositi naziv Demokratska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.